M & M - om osMickey Oliver - 34 år 
Fitness instruktør igennem de sidste 7 år. Kendt for at skabe højt humør - festlig motiverende stemning indenfor holdtræning. NLP terapeut - coach og personlig træner. Ved RIGTIG meget om træning, trænings programmer og kostsammensætning. Arbejder p.t. på at åbne eget fitness center i Århus ...

Mette - 32 år
Springgymnast gennem mange år- NU fitnesspige. Elsker holdtræning. Mor til 3 skønne unger - ved rigtig meget om hvor svært det er at komme i form efter graviditet og fødsel - hvor meget kroppe ændre sig, og hvad man kan gøre for at arbejde på særlig udsatte områder i forbindelse med dette. STOR mad entusiast, især inden for konceptet LCHF.
Til dagligt salgschef for en landsdækkende virksomhed - og har motiveret til salg de sidste 12 år.

Sammen motiverer vi hinanden til at komme i form -og holde den gode form. Vi lever en travl hverdag med fuldtids job, børn, freelance projekter og får alligevel plads til træningen. Vi vil rigtig gerne motivere andre til at ændre syn, holdning, indstilling til det med at holde sig i form, selvom man har travlt.
Vi vil gerne vise at piger sagtens kan bevæge sig ned i styrkeområdet - og at drenge sagtens kan træne på hold.

Vi har lavet denne blog for at dele af gode erfaringer - og forhåbentlig motivere en hel masse fitness glade mennesker.

2013 er året hvor vi har valgt at ligge livsstil - madvaner og motions rutiner om - til det bedre ... Følg med i vores vej til et sundere liv.


2 kommentarer:

  1. Hej, dejligt at finde jeres blog. Er selv LCHF fan og netop gået igang med træning, så håber at finde gode fif, stemning & lærdom hos jer. Jeg rejser meget så har tit hverken køkken eller gym, og så synes jeg det er svært at "være god" Glæder mig til at følge med i jeres "kamp for sundhed"

    SvarSlet
  2. Hej.
    Hvad hedder I på Instagram? :)
    Super fed og inspirrerende blog!

    SvarSlet