lørdag den 12. oktober 2013

Salomon XR Swift - Den perfekte sko til undendørstræningen og vinterløb


Sommer er i den grad ved at være slut - og vinter er lige om hjørnet. For løbere betyder vinter også ændring i underlaget man løber på. Det kan være alt lige fra sjap og mudder, til is og sne. Det kan være super svært at finde fodtøj der passer til netop dette skiftende underlag. Det har Salomon nu gjort noget ved ...

http://x3711.com/track/link/1340/2981/
De har lavet en sko, der er stridsikker - faststående selv i ujævnt underlag. Skoen er lavet til at kunne modstå de udfordringer man (især) kan opleve på løbe / gåturen i efteråret og igennem hele vinteren. Trail Running skoen, XR SWIFT, er udarbejdet af specialister og er lavet med henblik på at give alle os der gerne vil træne ude i naturen året rundt, en optimal oplevelse - og de bedste forudsætninger for dette!

http://x3711.com/track/link/1341/2981/

Jeg testede skoen og må sige at jeg er imponeret. For det første er den utrolig let - dvs. det er på ingen måder en stor klods om foden. Den er nem at komme i - kva det nemme snørre system - og så sidder den bare super godt på foden!
Nogle af fordelene ved skoen er:

- En fladere sål, så der er bedre kontakt med underlaget
- En grovere sål, der giver et bedre greb i underlaget
- En overdel i særligt slidstærke materialer
- Evt. vandafvisende materialer (Gore-Tex)

Især den grove sål synes jeg var mærkbar. Skovene i og omkring Århus er meget ujævne og der er mange små bakker. Jeg behøvede slet ikke være bange for at falde - skoen stod virkelig godt fast. Skoen kan oven i købet bestilles med Gore-tex som jo gør den endnu mere vandafvisende - og endnu mere perfekt til den kolde (og våde) danske vinter. Nu er det jo ikke helt snevejr og slud endnu - men jeg er slet ikke i tvivl om at skoen kan klare selv de hårdeste vinterdage.

Den er flexibel - og mine fødder nød turen igennem skoven ...
Så står du der ude og mangler den ultimative efterårs/vinterløbe sko, bør du helt sikkert over veje Salomon skoen !
 
Salomon har mange års erfaring i at udvikle sko til Trail Running - og netop denne model XR Swift, som kan fås både med og uden Gore tex - og både til mænd og kvinder. Lige nu kører INTERSPORT en kampagne på skoene hvor du får dem til en virkelig fin kampagne pris - du kan se og købe dem LIGE HER!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar