MEN jeg savner brød - tarveligt hvidt brød! Ikke så tit - men ind i mellem. Jeg synes meget LCHF brød smager for meget af æg - og har den helt forkerte konsistens. Nu har jeg så fundet en opskrift der HELT overraskende kommer meget meget tæt på smagen af alm. hvidt brød. Det er super nemt og hurtigt at lave - det skal hverken hæve eller noget ... så nemt!
Her kommer opskriften ...
Ingredienser:
* 50 gr. smør
* 10 store eller 12 små æg
* 1 tsk salt
* 1 1/2 dl. kokosfibre
* 2 spsk. FiberHUSK'´
* 2 tsk bagepulver
* sesamfrø til at strø på toppen.
Sæt ovnen på 190 grader.
Smelt smøret
Pisk æggene luftige en skål, med en elpisker i min. 3 minutter.
Tilsæt smør og salt - og rør godt rundt
Mål kokosfibre og fiberHUSK og bagepulver af - og bland dette sammen - inden det røres i æggemassen.
Beklæd en 1 1/2 L. brødform med bagepapir og fordel dejen jævnt i formen.
Strø sesam frø over - og bag brødet i oven til det har en gylden farve og ser fast ud - ca. 50 min.
Tag brødet ud af formen - og lad det køle af. - evt. tildækket af viskestykke.
Vupti, lækkert frisk bagt brød ...
Ungerne elsker det - jeg elsker det - og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har lavet det ;O)
Jeg fandt denne opskrift den anden dag, og fik det endelig afprøvet. Det smagte fantastisk
SvarSletJeg kan ikke lide kokosfibre, kan jeg bruge pofiber i stedet? Ser monster lækkert ud ��
SvarSletLige præcis også mit ?. Hader smagen af kokos i brød. Tænker om sesammel kan erstatte kokos fibre. Det har ihvertfald samme sugeevne
Slet