Opskriften skal I ikke snydes for - så den kommer her:
De smager helt fantastisk - ud over det der står i opskriften tilføjede jeg tørret solbær - fordi jeg elsker den der søde frugtsmag - og det er jo netop det der er så lækkert ved hjemmelavet ting - man kan selv bestemme hvad der skal i :O)
Lyder super lækkert! Men er lidt i tvivl om opskriften - skal nødder, havregryn, kerner og mandelmel ristes i ovnen i 15 min, derefter smeltes honning og det hele blandes sammen, og så bages det i 20 min :)?
SvarSletHej Carina
SvarSletDu blander - nødder, havregryn, mandelmel - og evt. tørret frugt hvis du ønsker dette i. Smider blandingen på en bageplade (på bagepapir) og rister det i 15 min - 150 grader med lidt grill. smelt honning i en gryde - bland det sammen med æg og peanutbutter - så det bliver en flydende til klæg masse. Tag nøddeblandingen ud af ovnen og bland denne i. Spred massen (der nu er klisteret) ud på en bageplade (med bagepapir) og fordel så den er ca. 1,5 cm høj. Bag denne i ovnen ved 180 grader i 20 min. Tag den ud og lad den køle af. Skær den i ønskede stykker og dyp evt. i chokolade - stil på køl i køleskab - Velbekomme :O)
Hej Mette.
SvarSletTusind tak! Det må jeg helt sikkert prøve :)!
For lige at være helt sikker: æg og peanutbutter skal ikke med op i den varme gryde? Så begynder æggen vel at blive "kogt"/lave scramble eggs??
SvarSletHvor stor er din bradepande? Synes ikke mine barer blev sprøde nok, de er nærmest som et stykke brød....
SvarSlet