søndag den 17. februar 2013

Klar, Parat, start ... den nøgne sandhed!

Hvis man skal se en udvikling - hvilket HELT sikkert er vores klareste plan - er man nød til at se den nøgne sandhed i øjnene. Det næste er ikke ret sjovt - og det er meget grænseoverskridende for os begge to.

Det der med at skjule sig bag tøj - gemme de buler man helst vil glemme, væk under posede trøjer og T-shit - det er vi verdens mestre til her hjemme. MEN hvis I skal have en ærlig mulighed for at se vores fremgang - må vi for et øjeblik glemme generthed og blufærdighed og vise jer den (bogstavlig talt) nøgne sandhed ...

Vi har forskellige mål med vores træning - og vores kroppe er forskellige - og vil helt sikkert reagere forskelligt - men udgangspunktet og grunden til at vi træner er stort set det samme.

Mette ligger inden for normal vægten (BMI) - men har et par kilo for meget her og der. Der ud over er det gået stærkt ned af bakke med konditionen - og der er flere steder hvor en opstramning helt sikkert ville gøre mig godt.

Mette - 169 cm - 65 kg - ønsker at komme under 60 kg (gerne 58 kg) - komme i form, blive strammet op (inden bikini tiden starter) og så er målet at kunne leve 80% af tiden efter LCHF princippet.


Det er især mave, skulder, arme, lår og balder jeg gerne vil have tonet. Jeg vil gerne gå ned i talje og lår mål - og så vil jeg gerne tabe 5-6 kg.

Mickey ligger et godt stykke over normal vægten (BMI) - hvilket han selv siger helt klart skyldes en kraftig muskulatur, ligesom vi altid må huske på, at BMI primært er et redskab til svært overvægtige mennesker som ikke tager højde for muskulatur vs. kropsfedt. Der ud over er det også her gået stærkt ned af bakke med konditionen - så en klar forbedring af den og den generelle kropsform er vist på sin plads.


Mickey - 170 cm - 103 kg - ønsker at komme i nærheden af 90 kg (gerne 85 kg) - nyde mit spejlbillede, komme i form, blive tonet & vokse lidt muskulært, være bredest over ryg/bryst og ikke maven (inden Mettes bikini tid starter) og så er målet at kunne leve 80% af tiden efter LCHF princippet.



Nu har i set udgangs punktet - og nu kan det kun gå frem ad her fra. Der er ingen af os der har forhåbning om at kunne stille op i Miss Bikini eller Mr.Fitness  - men toning, vægttab, opstramning og bedre form er målet.

Vi lover (selvom det er grænseoverskridende) at opdatere forandringerne i billeder løbende ..

Let´s go ... 

2 kommentarer:

  1. Kære M & M
    Tillykke med jeres nye projekt - lyder til at det bliver en fantastisk rejse henimod fladere mave, brede skuldre, lækre muskler og smalle taljer og lår - modigt, ærligt og flot...... Glæder mig til at følge jer. Har selv lige smidt 12 kg og det er en fed fed fed fornemmelse. Håber at jeres mad kultur også bliver en del af bloggen !
    Kærligt kusine P

    SvarSlet
  2. Kære Kusine, Tak for din lille hilsen - HVOR ER DET SEJT med 12 kg!!! det er den skønneste følelse i hele verden .- eller en af dem i hvert fald. Dejligt du har lyst til at følge med.
    Du kan tro at mad vaner bliver en stor del af bloggen - jeg er allerede ved at ligge yndlings opskrifterne op i menuen for oven.
    Kram
    M&M

    SvarSlet