mandag den 18. februar 2013

Så er vi igang .. hvordan gør man?

Vores ugentlige træning er fordelt på 5 trænings dage og 2 hvile dage. Hver anden gang træner vi puls-træning - hver anden gang vægt træning. Nogle uger bliver det til 6 trænings dage - andre 4. Det afhænger lidt af om vi har børn eller ej.
Mette har 3 børn fra tidligere ægteskab - Oliver på 9 år, Zofia på 5 år og Caya på (næsten) 3 år. Med en travl hverdag kan 3 børn godt være en udfordring - og den eneste grund til at vi kan få al den træning til at harmonere med hverdagen er indstilling. Det drejer sig om at se træningen som en nødvendighed - og som en energi indsprøjtning.De uger vi har børn træner vi oftes meget tidligt (og her gælder det om at minde sig selv om at det er OKAY at ungerne bliver afleveret lidt tidligere) - eller på skift om eftermiddagen - ELLER når ungerne er puttet og vores søde barnepige Majse kommer kl. 20.15-22 og passer de sovende børn. Det gælder altså om at finde de tidspunkter hvor det hele kan gå op - men uden at se det som en forhindring!!
I weekenderne træner vi som regel kl. 10-12 og der er ungerne med. De har Ipad, tegneting, frugt, legetøj mv. med og er nogen gange med inde i salen, hvor de så også får brændt krudt af. De glæder sig HVER gang vi skal til træning - og selvom vi i den grad er priviligeret og har den mulighed at vi kan tage dem med (fordi der hvor vi træner tillader det) - er der RIGTIG mange centre der tilbyder børnpasning, eller har et område hvor ungerne kan sidde med en film eller en Ipad. Lad være med at se det som en dårlig ting eller som noget kedeligt - for ungerne vil helt sikkert synes det er sjovt.

De uger hvor vi ikke har ungerne, træner vi eftermiddag eller aften - og I weekenden, lige når vi synes det passer. Det er helt klart rigtig rart at træne lige efter arbejde - på den måde har vi stadig en hel aften foran os. - men det vigtigste er at komme afsted - og følelsen efter en omgang træning er helt sikkert det hele værd.

Når vi træner puls er det halv anden time Thai-bo (Body Combat) og Motions boksning. Når vi træner tungt er det i en time til halv anden ved maskiner og med vægte.(med 12 min. løbe-opvarmning) - og afslutningsvist 5-8 min. mave og udstræk.


På instagram er der RIGTIG mange der har spurgt til hvilke tungtrænings øvelser vi laver - ved hvilke maskiner, med hvor meget vægt, hvor mange gentagelser osv.

Vi vil derfor prøve at gennemgå hver eneste øvelse vi laver i billeder og tekst ... så glæd jer til de kommende indlæg...

Der er også mange der spørger til hvad det der Thai bo er - hvor mange kalorier man forbrænder ved hold træning mv. - så det vil vi også blogge om frem over...

LET´s go ... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar