onsdag den 20. februar 2013

Mickey Oliver


Hvem er "Han" ...ham Mickey Oliver!?

Forelsket kæreste, passioneret fitnesstosse, overspændt iværksætter, stolt bonusfar, kærlig søn, støttende storebror, legesyg onkel, loyal ven og alt indimellem. Har let til tårer – både glædestårer og frustrationstårer. Er typen der rummer meget og favner endnu bredere, men samtidig ikke ved hvor i hjertet han skal placere urimelighed og uretfærdighed. Ydmyghed og taknemmelighed kombineret med en solid tro på egne evner og med visheden om, at man altid kan blive endnu bedre, samt en naturlig og nysgerrig åbenhed overfor andres tilgang til livet. Er typen der lever og ånder for det han gør – både hvad angår arbejde og især hvad angår privatlivet og værner om sine kære. Som han siger; Mette, du er min kæreste – og for mig er en kæreste ”det kæreste man har” og det går man LANGT for at behage og beskytte.

For at springe en lang og begivenhedsrig opvækst over – med oplevelser på både godt og ondt, som jo blot har formet ham og sit livssyn – og gå direkte til nutiden, så har han siden 2008 beskæftiget sig med fitness på fuld tid. I maj 2008 greb han muligheden for at komme til udlandet og blev ansat på sportsresortet ”Club La Santa” som Staff Development Manager med ansvaret for den faglige og personlige udvikling af 40 professionelle sportsinstruktører fra i alt 12 forskellige nationaliteter. Et job og en livsstil han nød og som gav mod på mere og næring til fornemmelsen af, at have fundet den rette hylde. 


Da han i november samme år vendte næsen hjemad til Danmark igen var det uden job men med en klar retning for fremtiden. Han ville sprede det glade budskab om ”at træne er at feste”. Præcis en uge efter hjemkomsten mødte han en tidligere fitness-kollega fra Vejle (hvor Mickey havde sin opvækst) som i mellemtiden var rykket til Århus og blevet centerleder i Fitness World (FW). De to har altid haft det godt med hinanden og Mickey blev tilbudt job i centret, startende december 2008. 
I først omgang som 30 timers receptionist og trænings-vejleder med supplerende 8 timers ugentlig holdtræning. Efterhånden som månederne gik stod det dog lysende klart, at hans hjerte bankede for holdtræningen og den fest og stemning han formåede at skabe i holdsalene, via sin positive og anerkendende tilgang til både folk og træning, og i sommeren 2009 havde han 37 timers holdundervisning om ugen. Som værende den første og eneste i Danmark der nu levede af at være holdunderviser, blev der naturligt skabt en del opmærksomhed omkring hans person, hvilket blandt andet resulterede i en artikel om ham i FW Magazine i september 2009. 



Hans måde at undervise på gav genlyd i hele branchen, hvilket betød indbydelser til diverse fitness-conventions som underviser, til Sports Collage i Aalborg som hovednavn, som foredragsholder og motivator i et 12-ugers slankeforløb, blot for at nævne lidt… Måske ikke så mærkeligt, når han havde slået samtlige rekorder indenfor holddeltagelse nogensinde – både i FW og i hele branchen – og med over 150.000 registrerede holddeltagere var det en fest af de helt store.


I sommeren 2011 mødte han Mette og blev forelsket. (Kun Mette og jeg kender den præcise dato for hvornår vi så hinanden første gang, hvornår vi kyssede første gang, hvornår vi sov sammen første gang – og sådan synes vi på vores egen lille teenage-agtige måde at det er sjovest…) Det er folk der synes han er en modig mand, når han ”tør” indlede et forhold til en fraskilt kvinde med 3 børn. Mickey mener, at Mette er en modig kvinde, når hun ”tør” begive sig ud på endnu et kærligheds-eventyr efter et forlist ægteskab og som samtidig ”tør” betro sine 3 små elskede engle til en ny mand. Uanset hvilken rationel indgangsvinkel man tager så siger han, at han ELSKER at både Mickey og Mette har samme tilgang til forholdet – nemlig at lytte til sin mavefornemmelse og følge sit hjerte. 

Han ved at de af jer der også læser www.fruea.com har et indblik i Mettes liv i de seneste 1½ år - både det fantastiske ved forelskelsen og dét at turde elske igen, samt det svære ved pludselig at have skilsmissebørn og gå fra at være fuldtidsmor til at føle man går glip af halvdelen af sine børns liv, så det skal ikke negligeres ej heller glemmes – blot nævnes og respekteres.

Læs om vores Nytår lige HER!

Der findes mange tilgange til begivenheder og han forsøger altid at finde det positive i alt. Eksempelvis sad han og Mette nytårsaften på et super fedt hotel i Hamborg. Han tror på både skæbnen og Karma og ingen af dem vidste, at de ville få mere end almindeligt ret, da de kiggede hinanden dybt i øjnene (efter indtagelse af deres medbragte Asti) og sagde; ”Har du også på fornemmelsen at vi sammen er et helt andet sted i livet om et år?” 12 dage senere blev Mickey fyret fra FW!

Fyringen fik dog både HK og LO op af stolene som åbnede sag mod FW for usaglig fyring. Sagen blev afsluttet torsdag d. 15/04/2012 med, at FW måtte trække fyringen tilbage og udbetale erstatning, mod at han blev fritstillet. Efter rådgivning fra især HK tog han imod erstatningen og lod sig fritstille.




Efter en tur godt langt ned i ærgrelsens kulkælder weekend over, blev han (som han selv siger) med uvurderlig støtte fra Mette, fra sin egen familie og fra de virkelig mange tidligere holddeltagere, gentagende gange mindet om alt det fantastiske han havde udrettet gennem de seneste 3 år i FW, hvilket satte skub i det latente ønske han altid har haft – eget fitnesscenter i sin egen ånd. Hele år 2012 og indtil dags dato har derfor været ét langt fokus på at være kærlig kæreste, favnende familiemedlem og ihærdig iværksætter – hvilket har efterladt træningen lidt ude på et sidespor. Når man ser billederne fra artiklen er det jo også ret så tydeligt, at kinderne er lidt rundere end tidligere og når man så ser på billederne fra DETTE indlæg er der vist ingen tvivl om, at kroppen (og nåh, ja – formen) trænger til lidt ekstra opmærksomhed.

Hans ønsker og motivation for at være en del af denne blog er blandt andet at vise, at ”energy flows where attention goes” og give tips til hvordan man kan rette fokus det rette sted hen, samt øse ud af sit knowhow og sin trænings mæssige og ernærings mæssige erfaring. For ingen tvivl om, at psyken for hans vedkommende har haft en ”fedende” effekt og når man kan tænke sig tyk – kan man vel også tænke sig slank…! J

 -Mickey Oliver



Ingen kommentarer:

Send en kommentar