søndag den 17. november 2013

Gymnordic.com - levering

Jeg er stille og roligt startet op på min trænings plan - og har haft det første møde med min træner Mette Lyngholm. Vi har aftalt den første periode, og jeg er blevet mål og vejet - nå ja og så har jeg fået taget de obligatoriske "Før-billeder"

Vi aftalte også hvilke tilskud mv. jeg skulle starte op på - og det er jo lidt en ny verden for mig, så her er det bare helt fantastisk og have en træner der ved ALT om hvad der virker og hvorfor.

Gymnordic.com har et KÆMPE udvalg af alt hvad kroppen kan bruge under hård træning og uden vejledning ville jeg ikke ane hvad jeg skulle bestille - eller hvor jeg skulle starte. Mette gav mig en liste med anbefalinger med hjem - og jeg bestilte fluks .... 2 døgn senere ankom en hel kasse fra Gymnordic.com fuld af lækkerier ...


 I kassen var bla.

3 forskellige proteinpulver, denne, denne og denne- jeg er nød til at varierer mine shakes i smag, ellers går jeg helt kvalmende kold i den smag jeg kaster mig over. Derfor har jeg bestilt, Jordbær, chokolade og en ny variant nemlig Berrys milkshake. Disse tages inden for 30 min efter træning - og evt. som mellemmåltid.

2 shakere - man kan aldrig få for mange shakerer.

Opti woman - som er en multi vitamin - man har brug for dagelige essentielle vitaminer og mineraler - og det får man i denne multi vitamin.  Tages 1 gang daglig ifb. med måltid.

Fiske olie - vigtigt for led (smørrelse om man vil) under hård træning - og så er fiske olie med til genopbygningen af nedbrudte celler der især er vigtigt iforbindelse med hård træning. Tages morgen og aften ifb. med måltider.

Creatin - Kreatin er det eneste kosttilskud der har en dokumenteret videnskabelig effekt og kan forøgemuskelmassen på kortere tid end hvis man ikke indtager Kreatin. Det har ligeledes vist sig at kreatin øger energi niveauet og den fysiske ydeevne under træning  og hjælper lige ledes med at restituere hurtigere. Tages lige efter endt træning - og evt. i en opstarts fase før de 3 hovedmåltider.

Aminosyre og X-tend  - hjælper på muskel opbygningen (så man undgår muskel nedbrydning) og indtages under træning.

Pre-workout - indtages 30 min før træning og giver energi til hele kroppen.

PurePharma/ M3 magnesium Magnesium er vigtig for normal muskelfunktion og spiller en central rolle i omdanneslen af kulhydrater til energi. Tages inden sengetid.

Fat-burn : Øger kroppens naturlige fedt forbrænding - perfekt til at kikstarte et vægt tab. Jeg starter med en lille dosis på 1 pille morgen og 1 pille aften - og man kan så efter behov trappe op til 2 piller morgen og 2 piller aften - og altid i forbindelse med måltider.

Sidst men ikke mindst - den seje T-shirt med "Strong is the new sexy" teksten på - fordi jeg synes det er SÅ rigtigt!!! (tjek lige den hotte model på hjemmesiden ;O) det er nemlig Mette Lyngholm .. )

Det virker måske som meget, men jeg synes det er vigtigt at man gør det bedste for sin krop - og husker på at skader og udmattelse, ødelæggelse og unødvendig træthed kan forebygges hvis man tilføjer de rigtige ingredienser - så det gør jeg ... håber det gav et lille overblik :O)


1 kommentar:

  1. Hej Mette - hvordan oplever du fatburner pillerne? har du nogle bivirkninger eller noget med dem og virker de? :)

    Mvh Nanna

    SvarSlet