mandag den 4. november 2013

Hvad er det bedste præstationsfremmende middel i hele verden…?


Svesken på disken; Det er PISSE SNYD at nogle mennesker umiddelbart kan spise hvad de vil og løbe solen sort, uden at det tilsyneladende påvirker dem eller rager dem en meter…! SÅ er det vist helt i orden at vi andre kigger efter præstationsfremmende midler, så vi alle har lige muligheder.
Så hvad er det bedste præstationsfremmede middel? Er det proteinpulver? Aminosyrer? Fiskeolie? Testosteron? EPO? Frugt & grønt?


Det klart mest præstationsfremmende middel
…er træning. Træning er dit middel mod ”dårlige gener” og holder du ved uge efter uge, så kommer resultaterne. Dårlige gener kan måske betyde, at du skal kæmpe end den irriterende kollega, der både løber langt og hurtigt og spiser søndagskage hele ugen. 
Men netop derfor må vi ikke bare kaste håndklædet i ringen, hvis mavefedtet har været genstridigt gennem flere generationer eller både far, farfar og oldefar havde smalle skuldre.
Så længe vi har en fri vilje, så har vi også muligheden for at træne os til den form og det udseende vi ønsker.

Så fat mod – og god træning!
 
 
 

1 kommentar:

  1. Kære Mette, DU er helt klar SÅ motiverende. Det er bare SÅ ærgerligt at du ikke bor på Sjælland, så jeg kunne hyre dig som personlig træner, trænger så meget til en der kan tage mig i nakken og træne med mig. Følger med her og har gjort det længe, tak for alle de skønne ting du blogger om, håber at det samme drive kommer til mig.. Mvh Heidi

    SvarSlet