fredag den 19. juli 2013

BE LOUD – The Fitness Experience (www.beloud.dk)

Så er det sagt; Mette & jeg ELSKER events og innovative folk, der vælger at yde dét ekstra for at vi andre kan nyde det ekstra – i hvert fald bagefter…! Dette er helt sikkert én af grundene til at vi holder så meget af fitnessbranchen, da den er fyldt med mennesker, der er fyldt med idéer og lyst til at kaste sig ud i at arrangere og afholde fede, kreative, spændende og til tider AAAALT for hårde (mens man slider i det, men vi kan jo godt lide følelsen bagefter) events, som samler folk i alle aldre, i alle størrelser og fra alle steder i landet til en god gammeldags ”fælles-sveder”…! 


BE LOUD – The fitness Experience

Min gode ven og kollega Kasper er netop én af disse mennesker, som man bare nyder at have i sin omgangskreds. De idéer og visioner han har indenfor branchen fortjener al den succes det overhovedet kan kaste af sig. Mette & jeg holder i hvert fald et skarpt øje med de opdateringer han løbende poster på sin Facebook-side.



BE LOUD – Summer Party

I dag arrangerer han eksempelvis Summer Party på Strandbaren i Aarhus, som han selv beskriver således;
”Få den skønneste træning med 5 gratis fitnesshold og nyd den lækreste strandbarsstemning med billige priser på mad og drikke i Strandbaren (kun for jer deltagere)! Et Summer Party, du ikke vil gå glip af!”

Kl. 10-11: BODYCOMBAT - Jesper Andersen
Kl. 11-12: BODYJAM - Kasper Mechlenborg & Camma Svalholm
Kl. 12-13: Zumba - Tirill Hjuler
Kl. 13-14: BODYFLOW - Stine Møldrup
Kl. 14-15: Stram-op - Stinna Kongsdal

Se hele programmet/opslaget for eventet her!


BE LOUD – Combat Club

Som værende halvtossede med fitness og lidt vildere events, er det event Mette & jeg ser virkelig meget frem til er BE LOUD – Combat Club. 5 svedige timer med alt godt indenfor den favre og fascinerende verden af kampsport, hvor jeg har fået lov til at skrive, at Kaspers visioner og intentioner er, at spænde så bredt som muligt og tilbyde så mange fitnesslækkerier inspireret af alverdens kampsport som overhovedet muligt. Her er et lille uddrag af, hvad han skriver på din hjemmeside;
Er du klar til at tage kampen op? 5 timer med det bedste og fedeste inden for combat og kampsport med internationale Master Trainers. Program følger. Inkl. sandwich, kildevand og messe-/loungeområde. Døren åbner kl. 8.30 og første hold starter kl. 9.00. Sidste hold slutter kl. 14.00. BE THERE – BE LOUD – AND GET IN THE FIGHT!”

Læs mere om Combat club HER!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar