søndag den 7. april 2013

Fitness convention i Silkeborg ...

I går var vi til Group-Fitness Convention i Silkeborg - et nyt tiltagende arrangeret af en flok super seje fitness elskende mennesker. Der var instruktører fra hele landet - ja selv fra England - og alle var med til at gøre dagen rigtig god.

Vi havde virkelig glædet os - men egentlig, for at være helt ærlige, havde vi ikke så mange forventninger til det - andet end at vi glædet os RIGTIG meget til en dag med masser af Fitness, søde mennesker og en ordentlig en på opleveren.

Det var lavet på den måde at der var 5 timer´s træning i træk - i 5 forskellige sale - og så kunne man melde sig på de hold man havde mest lyst til. Vi havde meldt os til

- Spinning
- Foredrag om kost
- Stram op
- CXWORX
- Freestyle Combat
- Foredrag v. Troy Dureh

Ind imellem var der arrangeret fælles frokost - og masser af sponsorer havde leveret frugt, vand, drikke dunke, sports tøj, flids præmier osv. - desuden var der frisk presset Juice med protein. Det var i det hele taget et SUPER godt arrangement - som Group Fitness kan være RIGTIG stolte af!

I får lige en række en billeder fra dagen ...

Klar til at tage afsted

Words... 

1 af de 4 par medbragte sko - man skal jo ikke gå ned på udstyr.

Program

Flad efter første time ... 

Foredrag


Stram op.

Flids præmie ... woop

CXWORX

Mellem 2 timer

Stilhed før stormen ... 

workout ... 

Troy ... SO inspirering ... 

næsten 2500 kalorier forbrændt på 3 1/2 time !!

mellem måltid

Virkelig inspirerende mand - Troy Dureh

Det var en fed oplevelse - og for dem der havde tilmeldt sig, var der fælles spisning og fest til den lyse morgen  ... 

Til alle jer der elsker Fitness lige så meget (eller bare halvt så meget) som vi gør - og aldrig har prøvet en Convention / Et Fitness Event, skulle virkelig tage og prøve det. Det er en helt speciel stemning - man får mødt en hel masse nye mennesker - prøvet nye hold - nye instruktører - og så er det SÅ fedt at blive banket igennem fra top til tå!

Vi kan hermed varmt anbefale næste års (vi håber sådan at de gentager det fine arrangement) fitness group Convention - og vi lover at reklamere med dette i god tid :O)

En af de ting der har sat et lidt dybere spor fra arrangementet i går - var oplevelsen af at møde Fitness guruen Troy Dureh. Mickey har kendt ham længe - og har sågar arbejdet sammen med ham på Club la Santa for en del år tilbage. Han har det der hedder "Fight Club" i England - er Tv-kendt og har dyrket fitness i noget der ligner 18 år.  
Vi vil rigtig gerne lave et særskilt indlæg omkring denne inspirerende mand - og han har selv indvilget i at "gæste-blogge" lidt omkring hans opfattelse af fitness og workout - så glæd jer til dette :O)

Støder vi på spændende arrangementer - Conventions eller events blogger vi naturligvis om disse i god tid inden - og så håber vi rigtig meget at møde nogen af jer ude i det danske ganske land - eller hvem ved, det store udland!



2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Det lyder super fedt. Håber de gentager eventen næste år, for så skal jeg helt klart med :)

    SvarSlet