fredag den 19. april 2013

Mave - Fladere for pokker - fladere…!


Forskere er nu efter en evighed med eksperimenterende forsøg (testet på rigtige mennesker) endelig blevet enige; Man KAN punktforbrænde…! Det er nu endegyldigt bevist, at hvis man vil tage sig 1 kg. fedt på maven er det eneste det kræver 15 minutters effektive mavebøjninger på daglig basis i 50 år…! Du kan altså allerede nu sikre dig en smække lækker alderdom – eller sagt med andre ord; Der findes ingen genvej til flad mave…!

Eftersom vi har valgt at tage udgangspunkt i basisøvelser – for nemheden i udførelsen og effektiviteten i øvelserne – viser vi en del forskellige basis maveøvelser, der hver især gør noget godt for dig og din mave. 

Maveøvelser er lidt ligesom Mette – kært barn har mange søde navne – for hver gang med søger på en maveøvelse afhænger navnet af dén person der viser dem. Derfor viser vi alle vores øvelser og så er det op til dig at navngive dem. 
Med til historien om flad mave hører også, at stort set alle eksperter – bestaltede som selvbestaltede – er enige om, at for at fremhæve og fremavle en flad og eventuelt markeret mave, er man nødt til at reducere fedtprocenten.


Sug navlen ind og spænd godt op. Lad lænden holde sit naturlige svej i hele udførelsen af øvelsen. Husk at der er forskel på at STØTTE nakken og TRÆKKE i nakken. Lad maven gøre arbejdet.


Sug navlen ind og spænd godt op. Lad lænden holde sit naturlige svej i begyndelsen af øvelsen. Når du er på toppen af øvelsen, så er det ekstra vigtigt at spænde i maven. Det er vigtigt at stoppe som Mette gør på billedet og ikke krumme helt sammen, da du dermed holder spændingen i maven ikke lader hoftebøjeren tage over. Husk at der er forskel på at STØTTE nakken og TRÆKKE i nakken. Lad maven gøre arbejdet.


Sug navlen ind og spænd godt op. Lad lænden holde sit naturlige svej i begyndelsen af øvelsen. Undervejs i bevægelsen på vej mod toppen roterer du i overkroppen, så du ender i et twist. Når du er på toppen af øvelsen, så er det ekstra vigtigt at spænde i maven. Det er vigtigt at stoppe som Mette gør på billedet og ikke krumme helt sammen, da du dermed holder spændingen i maven ikke lader hoftebøjeren tage over. Husk at der er forskel på at STØTTE nakken og TRÆKKE i nakken. Lad maven gøre arbejdet. Et lille trick er at presse skulderen mod modsatte knæ og ikke ”kun” albuen, da du så får et endnu længere twist og dermed en endnu mere effektiv træning.


Sug navlen ind og spænd godt op og tag et godt fast greb i det du bruger som vægt. Lad lænden holde sit naturlige svej i begyndelsen af øvelsen. Undervejs i bevægelsen på vej mod toppen bruger du genstandens vægt til at komme op og sidde. Når du er på toppen af øvelsen, så er det ekstra vigtigt at spænde i maven. På toppen af bevægelsen strækker du armene op som vist på billedet og tager samme tur tilbage. Lad maven gøre arbejdet. Et lille trick er at udføre bevægelsen i én sammenhængende bevægelse – både op og ned. 

Sug navlen ind og spænd godt op. Tag et godt fast greb i det du bruger som vægt og placer armene i lodret position og benene i ”trappen”. Lad lænden holde sit naturlige svej undervejs i HELE øvelsen. Stræk armene og ét af dine ben så begge ender 5-10 cm. over gulvet som vist på billedet og før øvelsen tilbage til udgangspunktet. Gentag øvelsen med det andet ben. Husk at smile som Mette så smukt gør på billedet…! Et lille trick er kun at udføre øvelsen til dét punkt, hvor du stadig kan holde lænden i sin naturlige position.
”Ud fra god teknik kommer gode resultater”

Generelt kan man sige, at mavetræning tager lang tid og effekten er svær at måle. Derfor er tålmodighed og vedholdenhed keywords, ligesom god variation også er vigtig. Skal man ”opfinde” en tommelfingerregel ved mavetræning for at få flad mave, så kunne det være;

Når man trækker maven ind træner man maven ind – når man spiler maven ud træner man maven ud”



BONUS – VERDENS BEDSTE MAVEØVELSE - se hvad de kloge siger om denne lige HER



Nu har vi trænet HELE kroppen inklusiv mavsen og mangler nu blot at lægge os ned og slappe heeelt af og nyde et velfortjent udstræk for dine godt brugte muskler.

3 x 10 gentagelser. De kloge mennesker siger;
For større muskler; 4-6 gentagelser med MAX vægt
For stærkere muskler; 8-10 gentagelser med MAX vægt
For udholdende muskler; 14-16 gentagelser med tilpasset vægt

Må vi i den forbindelse lige nyde os selv til vores yndlings musik …!?! For vores vedkommende er musikken selve nerven og til tider det livgivende pust under træningen der gør, at de 2 x 3 sæt – med de rette toner i ørerne - nærmest får tiden til at flyve afsted.

Vores tip til Jer; Find dét af dine yndlingsnumre der har den power der kan motivere dig.

1 kommentar: