tirsdag den 17. september 2013

Træning på Ferien

Vi har skrevet om det før  - det der med at træne mens man holder ferie. Vi kan slet ikke lade være - så for os er det en naturlig del af ferien. Det behøver jo ikke være flere timer om dagen - eller total udmattende træning. Man kan nemt gøre det både nemt og sjovt ..

Da vi ramte Kreta denne sommer, ramte vi også 36 grader de fleste dage - og det man har aller mest lyst til er IKKE træning når der er så varmt. Vi fandt dog ud af at træne trods varmen (og den dovenhed denne bringer)

Et forslag til træning på turen kan være:

- De fleste hoteller har fitness rum / center - og selvom det ikke er alle der er helt up-to-date kan man godt få noget ud af det. Der er som regel altid vægt - og en eller flere former for cardio maskiner. Sæt dig selv et mål - f.eks. 700 kalorier - eller 1 time - eller hvad der måtte motivere dig.


- Svøm - svøm - svøm. Svømning er et rigtig god måde at træne i varmen. Hva end det er i poolen eller i havet, er svømning en rigtig god måde at få "overstået" dagens motion.


 



 - Find en tennisbane - stort set alle rejsemål har tennisbaner, hvis ikke på det hotel du bor, så sikkert i nærheden. Vi spillede tidligt morgen inden solen blev for varm - og på en times tennis forbrændte vi omkring 650 kalorier hver. De skønne ved tennis er, at uanset om du kan spille spillet eller ej, kan du altid løbe rundt efter bolden og skyde lidt frem og tilbage - og det tæller alt sammen :O)

Det behøver ikke være total stilstand og tage på ferie ...




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar