lørdag den 28. december 2013

PRE workoutOkay! ER nød til at indrømme at vi her hjemme er blevet ret så glade for Pre-workout. Vi har aldrig brugt det før (før det nye trænings program)- men den sidste mdr. har vi taget det 30 min inden vores eftermiddags/aften træninger - og shit hvor er det effektivt.

Lige p.t. bruger vi dette:

Der kan købes på bla. Gymnordic.com  - og de skriver følgende om produktet:

Så har vi endelig fået det på lager! Platinum Pre, er et af de nyeste pre workout produkter på markedet, indtag det 30min før træning, og du vil hurtig mærke hvordan energien fylder din krop! Dette produkt er sammensætningen af en lang række ingredienser, som tilsammen er med til at give dig det optimale kick inden din træning. L-Citrulline giver dig en bedre blodcirkulaion under træningen. Beta-Alanin er en ikke-essentiel aminosyre, der bruges af muskelcellerne til at syntetisere Carnosine. Beta-alanin tilskud er derfor en effektiv måde at øge musklernes indhold af carnosin. Koffein indtages i optimal dosis kan det booste ens præstationsevne, reducere muskelømhed og smerte samt give mere energi og fokus. Det kan også biddrage til en optimeret forbrænding.

De første par gange vi tog det, var det lidt underligt at mærke hvordan energien og varmen bare fylder ens krop og bliver nærmest rastløs hvis ikke man bevæger sig. En af bivirkningerne ved produktet er at huden godt kan prikke og stikke lidt mens virkningen "kick´er" ind - men det vænner man sig hurtigt til - og vi kan sagtens mærke hvordan det giver en helt anden energi under tung træning. Vi tager det aldrig om morgenen til morgentræninger, da vi egentlig synes at energien er fint til stede naturligt så tidligt på dagen - men de der eftermiddage / aftner hvor det godt kan være lidt svært at finde både motivation og energi frem er det perfekt.

Det indeholder følgende;


 
Vi har netop købt "The Curse"
 
Som vi efterhånden har hørt RIGTIG meget godt om - og glæder os til at teste. Det kan købes LIGE HER - og de skriver følgende om produktet:
 
Nyhed i Skandinavien The Curse er et af de mest kraftfulde og blæsende pre-workout & energiprodukter der findes i dag. Du er virkelig nødt til at prøve dette lækre produkt og du vil virkelig værdsætte, hvor godt det er .. 1 eller 2 skefulde før en træning og BOOM, 30 minutter senere har du lyst til at rive det lokale fitnesscenter i stumper og stykker.
 
Wooop!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar