mandag den 6. maj 2013

Flere challenges - are U f…… kidding me…!?!


Mette laver squad challange – TJEK
Jeg laver situp/pushup challenge – TJEK
Vi laver begge 5 minutters planke challenge – TJEK
Vi laver begge 10 pushups fra håndstand challenge – TJEK

Der har været overraskende mange positive tilbagemeldinger på alt lige fra vores beslutsomhed og målrettethed, til det faktum, at vi ikke blot stiller os tilfredse med tingene som de er, men også kigger lidt fremad og holder os motiveret ved både små og større challenges. (AFSNIT)

Min 23-årige lillebror Jannick har ladet sig motivere og inspirere. Han har ladet sig motivere til at hoppe med på vores squad challenge – samtidig med at han har ladet sig inspirere til nu selv at komme med sin egen udfordring til mig. FEDT…! Han sendte mig sågar et billede som vi begge synes har en fed signalværdi


Udfordringen går I al sin enkelthed ud på kropshævninger. At løfte sin egen kropsvægt ved at hæve sig op i armene. Øvelsen starter med din krop hængende i dødvægt. Øvelsen starter fra HELT strakte arme og slutter med at hagen er ”oppe og ligge” på stangen. Jeg har i mine velmarksdage været ret så ferm (om jeg selv må sige det) til at udføre netop denne form for vanvidsøvelse, men skal også med det samme kaste en indrømmelse over disken og erkende, at 100 kg. er lidt af en bassemand at løfte, så med Jannicks kampvægt værende (diskretion af familiære årsager, derfor ingen udlevering af vægt) betydeligt mindre end min, var jeg en anelse lunken på idéen, men man er vel frisk på en challenge – eller 4…!

Chin ups
Part A
Grab the chinup bar with a shoulder-width, underhand grip and hang at arm's length. This is the start position, known as a dead hang. Return to this position each time you lower your body.
Part B
Pull your body to the bar. Pause once the top of your chest touches the bar, then slowly lower your body back to a dead hang.

Pull ups

Der er ikke sat en deadline på hvornår dette skal opnås, så eftersom vi jo alligevel snakkes ved nærmest dagligt – og helt sikkert kommer til det nu, da vi naturligvis afgiver statusrapporter dagligt – finder vi ud af hen af vejen. 

Challengen lyder på; 10 stk. Chin ups & 10 stk. Pull ups.


Da Jannick og jeg har en (. . .) mindre vægtforskel, har vi lavet aftalen sådan, at jeg benytter et stativ med indbygget hjælpevægt, med det antal kilo svarende til den kilomæssige vægtforskel der er mellem os, så vi begge har samme forudsætning for at opnå succes. Jeg ved Jannick læser med, så Jannick; Tak for din forståelse og hengivenhed i forbindelse med denne udfordring – og tak for endnu en udfordring…! 

GAME ON...

2 kommentarer:

 1. Hvis i gå så meget op i udfordringer, tjek Endomondo! Der deltager jeg i en lang række udfordringer, som nok har boostet min workout hyppighed/intensitet med ca 100% :) Tak for en go' blog.

  SvarSlet
 2. Hej søde Annica, Tak for tip - det skal da helt sikkert tjekkes ud :O)

  TAK TAK TAK fordi du læser med :O)

  Kh
  Mette

  SvarSlet