onsdag den 15. maj 2013

Når der er forår - træn i gul ...

Jeg er kommet i forårs stemning - og derfor har jeg fundet forårs farverne frem ...

Når det er forår - træn i gul! (mine gule Nike sko trængte også til at komme lidt ud af skabet ... )



Toppen har jeg selv lavet - og er en billig top fra H&M, der er klippet lidt i og lavet om til trænings tank top  - se evt. flere og DIY lige HER!

2 kommentarer:

  1. Hej Mette
    Er virkelig ivrig læser på jeres blog! Den er bare super fed.. Jeg kan se, at vi har samme pulsur - Polar. Har du aldrig haft problemer med dit? Mit driller meget, og så synes jeg slet ikke kalorieberegneren virker. Har lige lavet en workout, der siges at skulle forbrænde 1000 kalorier - virkelig en killer! Mit ur sagde 150 kalorier.. :-( Er der noget du kender til?
    Kh Sarah

    SvarSlet
  2. Hej Sarah
    Tak fordi du følger med - det er vi virkelig glade for :O)

    Mht. polar uret har jeg ikke oplevet det du beskriver. I starten havde jeg lidt problemer med at det "hoppede" af ind i mellem- men fandt så ud af at remmen (rundt om brystet) skal være helt pladsk vådt - som i jeg putter det under vandhanen til det kan vrides.
    Har du indstillet højde og drøjde ved opstart? - ellers prøv at tage batteriet ud - og start forfra. Det betyder meget at dette er indstillet rigtigt.

    En anden ting du kan holde øje med er om det er fordi den hopper af (dvs. ikke snakker sammen med uret) i løbet af timen og derfor kun måler ind i mellem? det lille hjerte øverst skal helst blinke hele tiden - man kan stille en alarm der bipper (ret højt) hvis man ønsker at få afvide hvis det er hoppet af ...

    Ellers synes jeg du skal lave en reklamation...

    held og lykke med det ..

    Kh
    Mette

    SvarSlet