torsdag den 1. august 2013

Proteiner øger din forbrænding med op til 30%…!

”Man skal indtage kulhydrater fra morgenstunden, så man har energi til dagen og proteiner i løbet af dagen, så kroppen har noget til sine byggesten”

Sådan har man fra eksperternes side i lang tid fastholdt – og der er da også stadig en del sandhed i dette statement. Det fantastiske ved fitnessbranchen er, at den trods alt endnu er så ung, at det stadig er spændende at forske i kroppen og hvordan den i alle retninger påvirkes.

Landets 3 dygtigste kosteksperter har offentliggjort resultatet af en undersøgelse, der i langt højere grad end tidligere fremhæver indtagelse af protein som værende den direkte årsag til højere forbrænding. Her er uddrag fra artiklen – god læsning og velbekomme…!Har du også lyst til mere energi og et sundere liv? Heldigvis kan små forandringer i hverdagen øge din forbrænding og give dig en mave, der bare fungerer. Få de allerbedste råd fra tre af landets dygtigste kosteksperter.

KICKSTART MED PROTEINER

Der er én stensikker og effektiv vej til høj forbrænding via kosten. Og den hedder protein. Hvor kulhydrater inklusiv grønsager løfter din forbrænding med fem procent, så stiger din forbrænding med hele 30 procent, når du spiser protein som f.eks. kød, fisk, fjerkræ, æg og ost, forklarer Majbritt L. Engell. Må vi have lov at supplere med indtagelse af protienshakes og proteinbarer.En anden RIGTIG god kilde til protein - på naturligvis er Skyr - læs mere om dette produkt lige HER!

Læs hele artiklen omkring ovenstående HER!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar