mandag den 24. juni 2013

Bodyflow ... og av av trænings øm!

Tidligt = ikke så mange deltagere ... 

Vi er blevet ret glade for yoga - eller bodyflow som det hedder der hvor vi træner (det er en blanding af Cha chi, pilates og Yoga) - det er super skønt at komme helt ned i gear - lukke af for hele verden og ikke mindst udfordre sin smidighed og balance.



I lørdags stod vi op kl. 07.30(!!) for at komme til yoga ... lørdag!! Det var vidunderligt at starte dagen med balance og ro ...

Morgentræt!!
 Efter yoga stod den på Funtional træning - og SHIT hvor var det hårdt. Det var muligvis en af de hårdeste funktional timer jeg/vi nogen sinde har været på. Normalt kører vi den enkelte øvelse 3 x 20 sekunder - eller 2 x 40 sekunder, for så at skifte til en anden øvelse. I lørdags havde den søde instruktør (der i øvrigt var "Vikar") valgt at vi skulle køre 8 x 20 sekunder ... 8!!!!

Lørdags træningen betød at jeg ikke kunne rejse mig fra min seng før ved 12 tiden søndag ...

 Av av av ... men hold nu K... hvor er det en fed følelse at være øm!!! LOVE IT!!!

2 kommentarer:

  1. Vi kører også 6 øvelser 8x20 til Tabata træning, og ja det er sindssygt hårdt!

    SvarSlet
  2. Bodyflow og yoga er skønt til at supplere sin egen træning, men at sammenligne de to er som at sige combat og boksning er det samme - der er en verden til forskel.
    Kan varmt anbefale I prøver yoga også, nu hvor I er glade for flow. Det er super fedt med en time hvor der bliver arbejdet i dybden med teknik og fokus, så får man blot endnu mere ud af flow efterfølgende

    SvarSlet