tirsdag den 25. juni 2013

Test dig selv. Tricket er at finde lige præcis DEN træning der virker for dig – pt. 5

Er jeg egentlig til holdtræning eller individuel træning? Virker jeg bedst som frontløber eller medløber?

Gennem i alt 7 indlæg får du muligheden for at finde dig selv – og forhåbentlig smile lidt til dit ”bedre jeg”, når du kan spejle dig selv i én eller flere persontyper.


TYPE 5; ”Iagttageren”
Som ”Iagttager” er du meget ofte et indadvendt og meget privat mennesker, der i dit stille sind tænker de store, visionære tanker. "Iagttageren" har som ofte det store forkromede overblik og trives med at arbejde selvstændigt og målrettet. Som ”Iagttager” værner du ret meget om dit private rum, hvorfra du kan iagttage og analyser andre, hvilket giver dig en klar fordel i turbulente situationer, hvor du naturligt evner at holde hovedet koldt og fokus på opgaven.

”Iagttageren” opleves desværre ofte som distanceret, grundet sin introverte væremåde. Til gengæld sidder ”Iagttageren” oftest med ekspertviden og bliver tit refereret til som specialist. Som ”Iagttager” holder du i pressede situationer hovedet koldt og bliver – paradoksalt nok – udadvendt og snaksagelig, dog ofte blot for at dække over egen indre usikkerhed og kamp for at genvinde indre kontrol. En lille bonus for ”Iagttageren” er, at du altid har dine kompetencer at falde tilbage på i dit stille sind og på den måde genvinde indre balance.

5 tegn på, at du er ”Iagttageren”
- Du er vidensbegærlig og ønsker at forstå den større sammenhæng.
- Du nyder at være forberedt og undgår helst overraskelser.
- Du nyder at uafhængig af noget eller nogen.
- Du oplever først rigtig festen når du kommer hjem og får den analyseret.
- Du kan i dén grad holde på en hemmelighed.

Træningsformer for ”Iagttageren”

Løb (starter nok lidt blidt ud for at kompetenceafdække og derefter kompetenceudvikle), holdtræning (gerne uden alt for meget koreografi og gerne med høj musik så man kan ”gemme” sig i musikken), styrketræning (tager gerne imod råd fra virkelig kompetente mennesker, men følger til syvende og sidst sin egen overbevisning)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar