torsdag den 27. juni 2013

Test dig selv. Tricket er at finde lige præcis DEN træning der virker for dig – pt. 7

Er jeg egentlig til holdtræning eller individuel træning? Virker jeg bedst som frontløber eller medløber?

Gennem i alt 7 indlæg får du muligheden for at finde dig selv – og forhåbentlig smile lidt til dit ”bedre jeg”, når du kan spejle dig selv i én eller flere persontyper.


TYPE 7; ”Eventyreren”
Som ”Eventurer” er du meget ofte et optimistisk og idérigt menneske, der virker motiverende på dine omgivelser. ”Eventyreren” tror fuldt og fast på, at når én dør lukkes, så åbnes 1000 nye og at enhver beslutning fører noget godt med sig. ”Eventyreren” elsker alt der er nyt og nyder at udvikle idéer og komme op med udfordrende tiltag. Paradoksalt nok er det ikke vigtigt om idéerne bliver realiseret, da det ofte er idéudviklingen der den sjove del… Livet må trods alt gerne være sjovt og spændende, hvorfor der stort set altid er et positivt spin på alle oplevelser og historier.

”Eventyreren” har en ret så stor udfordring med at rammer og procedurer. Følelsen af at være fri og at have muligheden for at ændre retning i livet er essentielt for ”Eventyreren” og af samme grund er kropssproget let og levende. Følelsen af at være presset for ofte ”Eventyreren” til at miste overblik, men hvad gør det, når der ikke findes problemer – kun udfordringer…

5 tegn på, at du er ”Eventyreren”
- Du tror på, at der ikke findes negativ feedback. Der findes positiv og / eller konstruktiv feedback.
- Du fascineres nemt af mennesker og deres historie.
- Du kan godt undre dig over folk, der ser problemer i alt.
- Du søger konstant efter stimulering og kan i perioder nærmest leve af adrenalin og kildevand.
- Du tror på, at ting sker fordi du enten skal leve med det eller lære af det.

Træningsformer for ”Eventyreren”

Løb (gerne uden pulsur og gerne uden en fastlagt rute…), Motionsløb uden en tidsgrænse, holdtræning (nærmest alle hold, bare instruktøren er positiv, anerkende og motiverende…), styrketræning (selv eller med andre, bare I ikke skal mødes på et bestemt tidspunkt eller skal følge en bestemt træningsplan)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar