mandag den 24. juni 2013

Test dig selv. Tricket er at finde lige præcis DEN træning der virker for dig – pt. 4

Er jeg egentlig til holdtræning eller individuel træning? Virker jeg bedst som frontløber eller medløber?

Gennem i alt 7 indlæg får du muligheden for at finde dig selv – og forhåbentlig smile lidt til dit ”bedre jeg”, når du kan spejle dig selv i én eller flere persontyper.


TYPE 4; ”Romantikeren”
Som ”Romantiker” er du meget ofte et følelsesladet og dybsindigt menneske for hvem det er vigtigt at leve livet intenst. Humørsvingninger kender ”Romantikeren” kun alt for godt, da alle aspekter af følelsesregistret ofte har været gennemlevet – fra den ekstatiske lykke til de mørke tider. Med andre ord; Højt at flyve – dybt at falde.

”Romantikeren” bruger ofte sin kreative fantasi på at gøre selv den mest almindelige hverdag til noget specielt og magisk. Ønsket om at være noget specielt afspejler sig ofte i farvestrålende tøj og en let genkendelig og smittende latter. Når ”Romantikeren” finder sig selv i en presset situation sker det ofte, at kontakten til følelserne mistet og der bliver derfor gjort alt for at genfinde magien.

5 tegn på, at du er ”Romantikeren”
- Du forstærker følelser i din indre verden for at mærke og nyde intensiteten.
- Du har en tendens til at drømme og længes.
- Du holder af at være noget særligt.
- Du distancerer dig – bevidst eller ubevidst – fra hverdagens ufred og almindeligheder.
- Du flyver højt og kan derfor risikere at falde dybt.

Træningsformer for ”Romantikeren”

Løb (med dit yndlingsmusik i ørerne, så du kan drømme dig væk), sociale fitness arrangementer – gerne mere socialt end fitness (skulle jo nødig blive presset), holdtræning (nok kun lavintensitet, da det ellers er svært at holde på prinsesseformerne), styrketræning (bare sådan lidt let hyggetræning) Måske en yoga-ferie kunne være lækkert for dig…


Ingen kommentarer:

Send en kommentar