søndag den 16. juni 2013

Stilhed på bloggen ... we are back!

Vi beklager den pludselige stilhed på bloggen. Vi bestilte i sidste uge (nærmere betegnet onsdag) en meget spontan rejse til Mallorca ... 4 dage senere. Så vi har været under varmere himmelstrøg den sidste uge - og SHIT hvor har det bare været skønt!

Vi har hygget med 3 vidunderlige banditter (læs: Mine/Mette´s unger). Daset på stranden, hygget ved poolen - spist oceaner af is og usunde ting. Vi har sovet længe, gået ture, svømmet i havet - mærket sol og sommer og nydt hinandens nærvær.

Vi har glemt alt om træning og puls for en uge. Ladet alle proteiner og vitaminer være hjemme og bare gjort lige det vi havde lyst til.

Vores uge har med andre ord set nogenlunde således ud ...
Vi landede sent i nat - og i dag har den bare stået på vasketøj, afslapning, tv og internet (som vi ikke har haft ret meget af den sidste uge)

Vi har begge to (fem) nydt afslapningen - og de første dage nød vi også at træningen ikke skulle indpasses - og at vi bare kunne hellige os 200% til ungerne ... meeeen som dagene gik blev vi begge to mere og mere restløse i kroppen. Det er jo ikke fordi man sidder stille og laver ingen ting når man tager 3 unger med på ferie - og det der med at ligge og slikke sol i flere timer, bliver mere til sol mens man bader, spiller bold, bygger sandslotte, spiller kort osv. MEN det er ikke det samme som at give den gas i et par timer og forbrænde en Hel... masse kalorier.

HVER en celle i vores kroppe trænger derfor i den grad til at blive banket igennem i fitness centeret i morgen - fitness er bare en livsstil, som vi elsker - og helt sikkert ikke kan undvære (mere end en uge) 
Så kan vi jo bare glæde os over at træningen i morgen bliver med en rigtig fin tan .... man skal jo nyde den så længe den holder - ik ;O)

We are back ... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar